Home Nieuws Fábio Silva snakt naar vastigheid: ‘Altijd wisselen van team is ook niet...

Fábio Silva snakt naar vastigheid: ‘Altijd wisselen van team is ook niet eenvoudig’

1534
0

Fabio Silva maakt tot op heden een prima half jaar door bij PSV. De huurling van Wolverhampton Wanderers staat daardoor in de belangstelling van meerdere clubs, door geheel Europa.

Buitenlandse kranten maken melding van op handen zijnde interesse vanuit clubs uit Spanje, Italie en Turkije maar zijn contractsituatie is niet eenvoudig te noemen. Er hangt immers een enorm prijskaartje om zijn nek. PSV deed al pogingen om Silva over te nemen van Wolverhampton maar zijn eigenlijke werkgever lijkt de poot stijf te houden.

De Portugese spits is daarentegen meer dan tevreden bij PSV en dat heeft niet in de laatste plaats van doen met de aanwezigheid van Nistelrooij. “Hij probeert zijn ervaringen als speler over te brengen op mij”, zegt Silva over zijn trainer. “De trainer geeft altijd advies en soms blijft hij bij afwerktrainingen bij mij staan. Ik waardeer het enorm dat een van de beste spitsen uit de geschiedenis mij daarmee helpt.”

Na dit seizoen gaat de aanvaller normaal gesproken terug naar Wolverhampton maar hij heeft zijn zinnen duidelijk gezet op een extra jaar PSV. Nu de Champions League, althans de voorronde, voor PSV weet te naderen, lijkt de ploeg ergens wel een streepje voor te hebben op andere clubs maar uit de woorden van de talentvolle Portugees kan ook worden opgemaakt dat het niet altijd even gemakkelijk is steeds naar een andere club te verhuizen.

Een terugkeer naar Wolverhampton lonkt dus wel degelijk maar hij heeft hij daar nog niet met trainer Julen Lopetegui over gesproken. Silva lijkt een nieuw huurjaar niet te zien zitten, maar weet wel dat hij minuten nodig heeft. “Ik denk dat het goed voor mij zou zijn om me ergens te kunnen vestigen en daar regelmatig minuten te kunnen maken. Altijd wisselen van team is ook niet eenvoudig”, aldus Silva over zijn toch min of meer onzekere toekomst.


Vorig artikelHoe Donyell Malen Ajax de rug toekeerde voor ‘indrukwekkende jaren’ bij PSV | Malen op weg naar vervolg interlandcarrière
Volgend artikelZaakwaarnemer bevestigt: Paris Saint-Germain richt pijlen op Ibrahim Sangaré

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in