Home Nieuws Fábio Silva in gesprek met Spaanse media over PSV en Van Nistelrooij:...

Fábio Silva in gesprek met Spaanse media over PSV en Van Nistelrooij: ‘Altijd wisselen van team is ook niet eenvoudig’

4741
0

Fábio Silva is naast Xavi Simons een serieus gespreksonderwerp geworden onder de PSV fans maar ook in de media.

Waar ligt zijn toekomst nu hij bij PSV furore weet te maken? Fábio Silva maakt een prima indruk met zijn spel en enthousiasme. De Portugees gaat een grote toekomst tegemoet. Nog niet duidelijk is wat zijn volgende bestemming gaat worden. Ook in het buitenland valt zijn spel op. Zo besloot het Spaanse medium Marca het gesprek aan te gaan met de jongeling. De huurling van Wolverhampton Wanderers sprak met Marca over Ruud van Nistelrooij én over zijn toekomst in Eindhoven. Het lijkt er toch op dat Silva PSV gaat verlaten.

De Portugese spits is wel een fan van Ruud van Nistelrooij, de trainer waar hij zoveel van kan leren. “Hij probeert zijn ervaringen als speler over te brengen op mij. De trainer geeft altijd advies en soms blijft hij bij afwerktrainingen bij mij staan. Ik waardeer het enorm dat een van de beste spitsen uit de geschiedenis mij daarmee helpt.”

Na dit seizoen gaat de aanvaller normaal gesproken terug naar Wolves, al heeft hij daar nog niet met trainer Julen Lopetegui over gesproken. Silva lijkt een nieuw huurjaar elders niet te zien zitten, maar weet wel dat hij minuten nodig heeft. De jongeling staat voor een lastige keuze. “Ik denk dat het goed voor mij zou zijn om me ergens te kunnen vestigen en daar regelmatig minuten te kunnen maken. Altijd wisselen van team is ook niet eenvoudig.”


Facebook Comments Box
Vorig artikelEen ode aan Xavi Simons: Xavi, breng ons het kampioenschap!
Volgend artikelSpecial | Boy Waterman geniet bij PSV, enorme gedrevenheid en enthousiasme inspireren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in