Home Nieuws Faber over nieuwe trainer: ‘Met mij niet gesproken over nieuwe trainer voor...

Faber over nieuwe trainer: ‘Met mij niet gesproken over nieuwe trainer voor PSV’

464
0

Ernest Faber blikt vrijdagmiddag vooruit op het belangrijke treffen met Willem II maar kreeg ook vragen over de nieuwe trainer.

PSV zou op de achtergrond in gesprek zijn met een kandidaat. “Met mij is niet gesproken over een nieuwe trainer en ik weet ook niet hoe het ervoor staat”, laat Faber weten op de persconferentie voor Willem II-thuis. De interim-coach is bereid om een stap opzij te doen. “Als ik PSV en de nieuwe trainer daarmee kan helpen, zal ik dat doen. Maar mij is niet om advies gevraagd.”


Faber voegt eraan toe dat hij bij PSV ‘andere dingen aan zijn hoofd’ heeft. Op de vraag of hij baat heeft bij een snelle aanstelling van een nieuwe trainer, antwoordt Faber: “Voor mij maakt het niets uit.”

Het Eindhovens Dagblad meldde deze week dat PSV in gesprek is met een onbekende kandidaat-opvolger van Faber. Het is niet uitgesloten dat PSV en John de Jong voor een buitenlander gaan. Diverse namen doen de ronde. Louis van Gaal is nog steeds niet uit beeld maar ook trainers als Wim Jonk, Alfred Schreuder en Peter Bosz klinken her en der.


Facebook Comments