Home Nieuws Extra jaar PSV lonkt na 40 miljoen euro bod Southampton, na Nottingham...

Extra jaar PSV lonkt na 40 miljoen euro bod Southampton, na Nottingham Forest pas tweede concrete bod

4403
0

Het heeft er inmiddels alle schijn van dat het transferwindow van de zomer van 2022 een teleurstellend window voor Cody Gakpo gaat worden.

Met nog enkele dagen tot het sluiten van het international window lijkt er voor Gakpo geen interessante club voorbij te komen, die ook nog eens de forse transfersom van 50 miljoen euro op tafel wenst te leggen. Gakpo zei afgelopen zondag na Excelsior – PSV dat het niet makkelijk was om de concentratie te blijven vasthouden tussen alle transferperikelen door. De aanvaller had het zichzelf én PSV veel makkelijker kunnen maken door bv 10 augustus uit te spreken dat een transfer niet meer wenselijk zou zijn. Want steevast klinkt er uit zijn mond: ‘Bij PSV blijven is geen straf’.

Het heeft er alle schijn van dat de aanvaller toch een diepgewortelde transfer- dan wel vertrekwens heeft. Maar zijn alle clubs die voor Gakpo worden genoemd concreet geworden? Nee, alleen Southampton en in eerder stadium Nottingham Forest. De directie van Southampton heeft al gesprekken gevoerd met de directie van PSV en daaruit is een bod naar voren gekomen van 40 miljoen euro. Dat is voor PSV onbespreekbaar, los van de vraag of Gakpo openstaat voor een club als Southampton. Nottingham Forest wist eerder een officieel bod van 20 miljoen euro exclusief bonussen weg te leggen bij PSV maar als vanzelfsprekend werd dit bod niet geaccepteerd.

Met nog enkele dagen voor de boeg lijkt Cody Gakpo dus bij PSV te blijven en dat is voor de gemiddelde Gakpo fan een fijne gedachte. Zo lijkt er een einde te komen aan een maandenlange soap rond Cody Gakpo met als resultaat een extra jaar PSV. Hoogstwaarschijnlijk gaat de aanvaller dan akkoord met een nieuw contract want PSV zou voornemens zijn om het tot 2025 lopende contract met een jaar te verlengen.


Vorig artikelThe Athletic: PSV informeert bij Manchester City naar transferopties van Adedire Mebude
Volgend artikelAnwar El Ghazi bijna PSV’er na akkoord over salaris: ‘Er moeten toch betere spelers zijn dan El Ghazi?’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in