Home Nieuws Extra inkomsten dankzij nieuwe transfer Bakkali

Extra inkomsten dankzij nieuwe transfer Bakkali

67
0

Persona non grata Zakaria Bakkali gaat weer een nieuwe stap in zijn carrière maken. Deze keer van Valencia naar FC Porto. Dat meldt sportkrant O Jogo woensdag. Het lijkt een volgende tussenstap te zijn naar een uiteindelijke club in de Woestijn. 

De carrière van Bakkali gaat nu al parallel met de carrières van Mounir El Hamdaoui, Otman Bakkal, Ismail Aissati en Zakaria Bakkali. Vrijwel ieder seizoen vindt er een transfer plaats en ieder seizoen ontstaan er nieuwe problemen en verstoorde relaties. FC Porto wordt het volgende tussenstation.
Porto is al langere tijd geïnteresseerd in de diensten van Bakkali. Toen Bakkali in 2015 besloot om te vertrekken bij PSV, was de Portugese club één van de vele clubs die hem trachtte in te lijven. De balans is en blijft mager. Dit seizoen speelde Bakkali acht duels in de Primera Division. Hij scoorde één keer. Bij Porto treft Bakkali ‘kruiwagen’ Nuno Espirito Santo. Nuno is de man die hem in 2015 naar Spanje haalde. Omdat Bakkali tussen 2008 en 2015 in Eindhoven actief was, kan PSV weer een opleidingsvergoeding tegemoet zien.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here