Home Nieuws Excelsior – PSV: Saibari in de spits, ook Simons basisspeler, van Nistelrooij...

Excelsior – PSV: Saibari in de spits, ook Simons basisspeler, van Nistelrooij gelooft nog niet in Guus Til

4670
0

In de wereld van het topvoetbal is er nauwelijks tijd om te treuren. In dat kader wacht PSV een uitwedstrijd om de kater na PSV – Rangers FC weg te spoelen.

PSV speelt zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Excelsior op Woudestein. Het stadion is met 4.400 plaatsen een van de kleinste stadions van de Eredivisie en net na de dreun tegen Rangers FC kan de wedstrijd in Rotterdam een valkuil zijn. Ruud van Nistelrooij is blij dat er snel een kans komt om de kater weg te spelen.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Ruud van Nistelrooij zijn team op enkele plekken gaat wijzigen na de nederlaag tegen de Rangers. En er zijn verschillende blessures dus de coach moet improviseren. Vanwege de blessure van Luuk de Jong zal Ismael Saibari in de spits starten, waardoor Johan Bakayoko als rechtsbuiten lijkt te gaan spelen. Xavi Simons en Phillipp Mwene lijken ook een basisplaats te krijgen. Dat zou dan ten koste kunnen gaan van André Ramalho en Érick Gutiérrez, denkt AD Sportwereld.

Ondertussen lijkt Ruud van Nistelrooij nog niet te vertrouwen op Guus Til als spits. Til zou een prima optie kunnen zijn om Luuk de Jong te vervangen want een eerdere wedstrijd wees uit dat Til prima als aanvaller kan fungeren. In de Johan Cruijff Arena speelde Til als targetman rond Luuk de Jong, waardoor een basisplaats als spits een oplossing kan zijn nu de Jong niet beschikbaar is. Til dient nog even pas op de plaats te maken, net als breekijzer Carlos Vinicius.

Vermoedelijke opstelling PSV in Rotterdam: Bénitez, Mwene, Teze, Obispo, Max, Sangaré, Simons, Veerman, Bakayoko, Saibari, Gakpo


Vorig artikelPSV werkt aan transfer Anwar El Ghazi, die graag naar Eindhoven wil, ook Engelse media melden interesse PSV
Volgend artikelEngelse media kijken uit naar Arsenal – PSV én weerzien met ’topspits’ Ruud van Nistelrooij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in