Home Nieuws Excellerende en emotionele Arjen Robben denkt aan EK en steelt harten van...

Excellerende en emotionele Arjen Robben denkt aan EK en steelt harten van alle voetbalfans

319
0

Arjen Robben stal zondagmiddag de voetbalharten van alle voetbalfans.

Na maanden vol blessureleed mocht Robben weer minuten maken. In Emmen presteerde de aanvaller maximaal want dankzij de inbreng van de weer fitte aanvaller, nam FC Groningen de punten mee.


Robben, die de 0-2 en 0-3 voorbereidde, had na afloop moeite om de ogen droog te houden. ‘Dit doet me veel. Het is gewoon een lange weg geweest. Je hoopt erop en je verwacht er meer van. Dan is het zwaar en moeilijk. Maar ik ben blijven knokken. Ik had iets van ‘die beloning moet een keer komen.’ En dat je dan zo’n wedstrijd speelt als vandaag en ik mag lekker voetballen. Ik heb gewoon als een kind plezier gehad, 75 minuten lang. En ik kon belangrijk zijn voor de ploeg met twee assists. Dan ben ik heel gelukkig’, aldus een dolgelukkige Arjen Robben.

Het ging na afloop ook plots over het Europees Kampioenschap. Een fitte Arjen Robben kan immers nog steeds het verschil maken.

Wat als Frank de Boer zou bellen? ‘Dan kom ik’, zei Robben tegen de aanwezige journalisten.
‘Toen ik afgelopen zomer hiermee begon was het EK wel iets uit mijn stoutste dromen’, zei de weer fitte Arjen Robben. ‘Eerst maar realistisch blijven en kijken hoe het de komende weken gaat. Daarna zien we verder.’


Facebook Comments