Home Nieuws Ex PSV’er en Everton fan Michael Ball blij met komst Marcel Brands

Ex PSV’er en Everton fan Michael Ball blij met komst Marcel Brands

84
0

Michael Ball speelde van 2005 tot 2007 bij PSV nadat Guus Hiddink zich hard maakte voor zijn komst. De Engelsman maakte geen grootse indruk maar ‘hobbelde’ zijn wedstrijdjes mee.

The Liverpool Echo vroeg onlangs naar zijn mening nadat Evron Marcel Brands aanstelde als nieuwe Everton-directeur. “Het was interessant om naar zijn uitspraken te luisteren. Hij sprak veel moois over de club, en de reden dat hij is gekomen. Hij zei dat Everton de besten weer wil uit gaan dagen in de Premier League, en dat is wat we willen horen. Hij heeft ook een geweldige¬†track record”, stelt Ball, die PSV elf jaar geleden verruilde voor Manchester City, en in 2012 bij Leicester City stopte als prof.

“Hij heeft PSV veel titels bezorgd de afgelopen jaren, dus ik twijfelde lang of het Everton wel ging lukken om hem te halen. Het leek er voor mij op dat Brands een job voor het leven had bij PSV.” Ball vermoedt dan ook dat Brands erg veel macht is beloofd aan de Merseyside; bijvoorbeeld bij het aantrekken van een nieuwe hoofdtrainer. Tot slot stelt hij dat er met Brands en zijn netwerk een ‘volledig nieuwe vijver met vissen’ naar de club komt, doelend op het feit dat Brands naar andere spelers zal kijken dan zijn voorganger Walsh.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here