Home Nieuws Ex PSV jeugdspeler en huidige Brugge middenvelder gelinkt aan terugkeer naar PSV

Ex PSV jeugdspeler en huidige Brugge middenvelder gelinkt aan terugkeer naar PSV

90
0

Club Brugge middenvelder Hans Vanaken maakte 13 jaar geleden deel uit van de PSV jeugdopleiding.

Tegenwoordig speelt de spelmaker voor Club Brugge en daar zou de Belg het niveau inmiddels zijn ontstegen.  De Vlaamse journalist en analist Jeroen Simaeys denkt dat PSV een prima optie zou zijn voor de international van Belgie.


Vanaken is inmiddels 26 jaar oud en is geen onbekende bij PSV. Hij speelde tussen 2002 en 2006 actief in de jeugdopleiding van PSV. De middenvelder verkaste elf jaar geleden naar Lommel United en belandde via Lokeren in Brugge.

De middenvelder is niet zomaar de eerste de beste speler. In januari won Vanaken de Gouden Schoen, een prijs voor de beste speler in de Jupiler Pro League. Simaeys denkt dat het noodzakelijk is om een stap voorwaarts te maken. “Ik ga er vanuit dat hij na dit seizoen wel andere oorden gaat opzoeken. Ik weet verder niks, maar ik denk dat. Ik denk dat hij die status heeft afgedwongen om een volgende stap in zijn carrière te zetten”, zei hij bij Play Sports.

“Ik spreek niet over FC Barcelona ofzo, maar waarom zou hij niet bij PSV in de basis staan? Of dat wel een stap hogerop is? Ik denk dat hij daar zijn loon verdubbeld zou zien.”

 


Facebook Comments