Home Nieuws Ex aanvoerder Roy Keane kritisch op United en Rooney

Ex aanvoerder Roy Keane kritisch op United en Rooney

7
0

Het matige optreden van Manchester United tegen PSV was voor analytici in Engeland reden om flink uit te halen naar club en spelers op Old Trafford.

Roy Keane is vooral kritisch op Wayne Rooney. Het optreden van United tegen PSVdeed Keane pijn aan de ogen, zei de uitgesproken Ier. Vooral Rooney kreeg ervan langs. ,,Er hing vanavond een beetje vreemde sfeer op Old Trafford. Iedereen miste scherpte. Het leek wel of het idee was: het zal wel vanzelf gaan in plaatst van: we laten het vanavond gebeuren. Wayne had leidend moeten zijn als aanvoerder, maar hij is net zo schuldig als alle anderen. Hij oogde niet scherp en lijkt fysiek niet in vorm. Het wordt hoog tijd dat dat hij eens goed naar zichzelf kijkt. Zijn status en cijfers bij Manchester United zijn echt fantastisch: hij kan briljante statistieken overleggen. Maar als aanvoerder van deze club moet hij veel meer verantwoordelijkheid dragen en veel meer doen.”

Keane vroeg zich meteen af wat topspelers toch altijd buiten het veld doen. Hij refereerde daarmee aan een bezoekje van Rooney, vorige week, aan een worstelwedstrijd. Daarin deelde hij een worstelaar voor het gevecht een tik uit. ,,Ik denk dan altijd: wat ben je aan het doen buiten de lijnen? Waarom raakt Wayne betrokken bij dat soort nonsens? Het helpt hem niet.” Keane was opvallend genoeg mild voor Louis van Gaal en Memphis Depay. Depay speelde een even ongelukkige als slechte wedstrijd en werd voortijdig gewisseld.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here