Home Nieuws Everton wil met Brands en Raiola naar de top vier van de...

Everton wil met Brands en Raiola naar de top vier van de Premier League

20
5

Sky Sports maakte vanmorgen bekend dat Everton de volgende werkgever van Marcel Brands zal gaan worden.

De nieuwszender bracht gedetailleerd naar buiten dat PSV na het behalen van de landstitel bekend zal maken dat Brands PSV achter zich zal laten voor een dienstverband bij Everton uit Liverpool. De tweede club van de stad wil met Brands de top vier van de Premier league bestormen.

Sky Sports weet ook te melden dat niemand minder dan Mino Raiola Brands zal begeleiden naar Everton en de zaken voor de Brabander behartigen zal. De voorzitter van Everton, Farhad Moshiri is onder de indruk van het netwerk van Brands en zou aan de hand van de ervaren voetbalbestuurder en Raiola, voor een vaste positie in de top van het Engelse voetbal willen gaan.

Het doorgaans goed ingevoerde medium schrijft dat Steve Walsh al meteen kan vertrekken uit Goodison Park. De huidige technische baas kwam 2 jaar geleden over van Leicester. De nam van Chelsea ontbreekt eveneens niet in de berichtgevingen over Brands. Sky meldt dat algemeen bekend is dat Brands nauwe banden weet te onderhouden met Chelsea en Everton daar mogelijk ook weer van wenst mee te profiteren.


Facebook Comments

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here