Home Nieuws Everton weigert eerste miljoenenbod PSV op Branthwaite, Premier League club denkt aan...

Everton weigert eerste miljoenenbod PSV op Branthwaite, Premier League club denkt aan 7 tot 10 miljoen euro

1723
0

PSV heeft deze week de daad bij het woord gevoegd om de Britse verdediger Branthwaite definitief over te nemen van Everton.

De club deed daar deze week een eerste poging toe om Jarrad Branthwaite definitief in te lijven. Het miljoenenbod was niet voldoende, stelde de tweede club van Liverpool al snel vast. Dat meldt Voetbal International maandagmiddag. Het exacte bod van PSV is niet bekend maar Everton zit beduidend hoger in de boom voor de jonge veelbelovende Britse voetballer. Naar verluidt wenst Everton Branthwaite pas te laten gaan voor zeven à tien miljoen euro.

PSV haalde Branthwaite afgelopen zomer op huurbasis naar Eindhoven en de Engelse verdediger, die pas 20 jaar oud is, is onder de vleugels van trainer Ruud van Nistelrooij uitgegroeid tot een vaste waarde. De club is duidelijk tevreden over de ontwikkeling van Branthwaite getuige de actie hem definitief over te nemen.

Branthwaite werd in de winterstop al gelinkt aan Manchester City en AS Roma. Het contract bij Everton is nog tweeënhalf jaar lopende. Naar verluidt heeft PSV vijf miljoen euro geboden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here