Home Nieuws Everton weigert eerste miljoenenbod PSV op Branthwaite, Premier League club denkt aan...

Everton weigert eerste miljoenenbod PSV op Branthwaite, Premier League club denkt aan 7 tot 10 miljoen euro

1789
0

PSV heeft deze week de daad bij het woord gevoegd om de Britse verdediger Branthwaite definitief over te nemen van Everton.

De club deed daar deze week een eerste poging toe om Jarrad Branthwaite definitief in te lijven. Het miljoenenbod was niet voldoende, stelde de tweede club van Liverpool al snel vast. Dat meldt Voetbal International maandagmiddag. Het exacte bod van PSV is niet bekend maar Everton zit beduidend hoger in de boom voor de jonge veelbelovende Britse voetballer. Naar verluidt wenst Everton Branthwaite pas te laten gaan voor zeven à tien miljoen euro.

PSV haalde Branthwaite afgelopen zomer op huurbasis naar Eindhoven en de Engelse verdediger, die pas 20 jaar oud is, is onder de vleugels van trainer Ruud van Nistelrooij uitgegroeid tot een vaste waarde. De club is duidelijk tevreden over de ontwikkeling van Branthwaite getuige de actie hem definitief over te nemen.

Branthwaite werd in de winterstop al gelinkt aan Manchester City en AS Roma. Het contract bij Everton is nog tweeënhalf jaar lopende. Naar verluidt heeft PSV vijf miljoen euro geboden.


Vorig artikelAad de Mos adviseert PSV met klem niet voor Hazard te gaan: ‘Het is middelmaat’
Volgend artikelAad de Mos prijst PSV met transfer van Aanholt: ‘Max is een omgebouwde linksbuiten’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in