Home Nieuws Everton verdediger concreet in beeld, PSV meldt zich bij voormalig werkgever Marcel...

Everton verdediger concreet in beeld, PSV meldt zich bij voormalig werkgever Marcel Brands

3687
0

Heeft Marcel Brands zijn Engelse contacten bij Everton aangesproken? PSV heeft interesse in een speler van Everton.

Het heeft er alle schijn dat Marcel Brands contact heeft gehad met Everton nu het nieuws rond een verdediger van de voormalig werkgever van Brands naar buiten komt. PSV wil de defensie snel versterken en wenst snel een linksbenige speler aan de selectie toe te voegen, die in het centrum uit de voeten kan.

PSV overweegt op dit moment meerdere opties, waarvan de 20-jarige Jarrad Branthwaite inmiddels een conrete optie geworden is, meldt Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. Branthwaite speelt op dit moment bij Everton, waar hij in aanmerking komt voor verhuur. In één van de komende dagen beslist PSV welke speler er aangetrokken zal gaan worden nu de belangrijke wedstrijden dichterbij gaan komen.

Het is achterin voorlopig behepen geblazen met André Ramalho en Olivier Boscagli, die nog niet fit zijn. Ramalho ligt er vermoedelijk nog enkele weken uit en trainde maandag individueel op trainingscomplex De Herdgang. Boscagli wordt pas in 2023 terug verwacht omdat hij nu eenmaal een zware blessure heeft opgelopen. De Fransman scheurde vorig seizoen een kruisband af en moet daarom nog lang revalideren. PSV heeft nog steeds alle vertrouwen en geloof in de Fransman en dus is een huurconstructie voor nu de beste optie.


Vorig artikelVan Nistelrooij hoefde niet lang na te denken over nieuwe aanvoerder: ‘De trainer zei: jij bent mijn eerste captain’
Volgend artikelVan Nistelrooij ziet toekomst in Derrick Luckassen: ‘Die klopt op de deur’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in