Home Nieuws Everton maakt weg vrij voor komst Marcel Brands

Everton maakt weg vrij voor komst Marcel Brands

14
0

Het is angstvallig stil rond Marcel Brands en zijn toekomst in Eindhoven. Gaat de TD van PSV een transfer maken nadat hij zelf jaren achtereen PSV voorzag van inkomende en uitgaande transfers?

Vanuit Engeland sijpelen de berichten door dat Everton stevig gaat doorpakken. Manager Sam Allardyce is inmiddels ontslagen en de huidige technische man Steve Walsh zou ook op korte moeten vertrekken uit Liverpool. De clubleiding maakt daarmee de weg vrij voor nieuwe technische mensen als Marcel Brands.

Everton wil een technisch directeur die een betere selectie kan samenstellen met het geld van zijn investeerder Farhad Moshiri, die eerder dit jaar Ronald Koeman moest ontslaan. Sinds de zomer van 2016 gaf Everton zo’n 288 miljoen euro uit aan spelers, maar de club blijft nog steeds steken in de subtop van de Premier League, waar de doelstellingen hoger liggen. De club uit Liverpool heeft ook een nieuwe trainer op het oog. De Portugees Marco Silva moet de nieuwe trainer worden nadat hij ontslagen werd bij Watford.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here