Home Nieuws Everton, Inter, Dortmund en Liverpool strijden om handtekeningen Dumfries en Malen

Everton, Inter, Dortmund en Liverpool strijden om handtekeningen Dumfries en Malen

3330
0

Hoewel nog geen club zich officieel heeft gemeld bij PSV, is het inmiddels duidelijk dat verschillende Europese topclubs serieus in de markt zijn voor Malen en Dumfries.

Everton, Inter, Dortmund en Liverpool zijn dusdanig serieus in de markt voor Donyell Malen en Denzel Dumfries dat er gesproken kan worden van strijd om de felbegeerde handtekeningen Dumfries en Malen. Voetbal International meldt dat Mino Raiola druk doende is het maximale voor alle partijen uit de onderhandelingen te halen.


Donyell Malen en Denzel Dumfries hoeven zich pas op 18 juli weer te melden bij PSV, maar bij de club gaat niemand ervan uit dat beide EK gangers nog zullen terugkeren naar de Herdgang. Liverpool en Borussia Dortmund lijken te gaan uitmaken waar Malen zijn carrière voortzet, terwijl Everton en Internazionale in een race zijn om de handtekening van Dumfries.

Het zijn prachtige clubs maar ook clubs met een verhaal. Liverpool en Dortmund behoren niet tot de absolute topclubs van Europa en zouden volgend seizoen ook zomaar om de 5e of 6e plaats kunnen gaan spelen. Voor Everton en Internazionale geldt min of meer hetzelfde. Bovendien hebben beide clubs momenteel financieel minder te besteden dus het is maar de vraag of er aanstaand seizoen een sterke selectie zal staan om een succesvol seizoen te kunnen gaan spelen.

 


Facebook Comments Box