Home Nieuws Everton fans vieren op eretribune frustraties bot op Marcel Brands: ‘Heb jij...

Everton fans vieren op eretribune frustraties bot op Marcel Brands: ‘Heb jij deze spelers gehaald? Ga weg bij deze club!’

767
0

Marcel Brands staat onder enorme druk in Liverpool. De technische baas van Everton zou de komende dagen weleens uit zijn functie kunnen worden ontheven.

Het gaat er dezer dagen stevig aan toe in Liverpool op de burelen van het Everton stadion. Brands wordt vooral door de fans verweten de verkeerde spelers en trainer te hebben aangetrokken. De fans willen niets weten van de voormalig Liverpool trainer Rafa Benitez. De Spanjaard wordt gezien als Liverpool icoon en dat wordt nu eenmaal niet geaccepteerd in het blauwe gedeelte van de stad.


Brands staat er dus slecht op bij de fans van Everton en dat kreeg de bestuurder meteen te horen nadat Liverpool met 1-4 won op Goodison park. Toen Brands na de wedstrijd de trap omhoog kreeg hij veel wanklanken te horen. De fans scholden hem uit en wilden het gesprek met hem aangaan. Een fan beet hem toe: “Ga weg bij deze club! Eruit! Heb jij deze spelers gehaald? Dit was een absoluut dieptepunt. Wat een verschrikkelijke wedstrijd.”

Brands antwoordde: “Denk je dat het alleen de spelers waren?”, waarmee de oud-directeur van PSV waarschijnlijk verwees naar het enorme klasseverschil met Liverpool. De supporter antwoordde in duidelijk taal: “Deze club is rot van top tot teen.”