Home Nieuws Everton en Marcel Brands willen Dumfries uit handen van Internazionale houden

Everton en Marcel Brands willen Dumfries uit handen van Internazionale houden

888
0

Denzel Dumfries is in enkele weken tijd een zeer gewilde speler geworden op de internationale transfermarkt.

The Sun schrijft dat Marcel Brands en Everton Dumfries tot transfertarget nummer een gemaakt hebben. Na het aanstellen van coach Rafa Benitez richt Everton alle pijlen op Dumfries, zo meldt The Sun.


Volgens de bookmakers is de transfer van Dumfries naar Everton de meest realistische van een lijstje van vier mogelijke aankopen die de club van Brands snel wenst af te ronden. Dumfries stond al in de belangstelling van Everton en Brands voordat het eindtoernooi begon en die interesse is zeker niet afgenomen na het goede spel van de verdediger.

The Sun weet dat Brands al naar Nederland is afgereisd om een transfer met PSV te bespreken. De club uit Liverpool weet van de interesse van Internazionale en wil snel handelen. De geruchten rond Everton zijn ook dat de club wat minder te besteden heeft en daardoor eerst spelers moet verkopen om te kunnen inkopen. Niettemin is het Brands en Everton menens rond Denzel Dumfries.

De voormalig technisch directeur van PSV en huidig sportbestuurder en Member of Board van Everton, heeft afgelopen week de aanstelling van trainer Benitez afgerond en zet nu vol in op de komst van Dumfries. Toch lijkt Everton even pas op de plaats te moeten maken nu Internazionale serieus in de markt is voor Dumfries. Het heeft Marcel Brands in ieder geval bewogen om dezer dagen naar Eindhoven af te reizen om zodoende Everton in een kansrijke positie te brengen voor de komst van Dumfries naar Liverpool.


Facebook Comments Box