Home Nieuws Everton-coach heeft maling aan United en stuurt scouts naar PSV – Rangers...

Everton-coach heeft maling aan United en stuurt scouts naar PSV – Rangers voor Cody Gakpo

2679
0

In Liverpool heeft men weinig op met Manchester United. Zowel Liverpool FC als Everton FC zien bepaald niet bevriend met de buren van Manchester United.

Dat heeft natuurlijk alles van doen met de historie en geografische ligging van genoemde clubs. Toch weerhoudt het Everton er niet van de pijlen te richten op Cody Gakpo. Een transfer van Gakpo naar United hangt in de lucht maar zeker is er nog niets. En dus denkt men in het blauwe gedeelte van Liverpool nog altijd kans te maken op de handtekening van Gakpo, die inmiddels door acht Premier League clubs begeerd wordt.

Manager Frank Lampard is namelijk gecharmeerd van Gakpo en is ook bekend met het prijskaartje van de aanvaller. En dus stuurt Lampard scouts naar het Philips Stadion om Gakpo te bekijken tegen de Schotse ploeg. Ook de eerste wedstrijd tussen Rangers FC en PSV werd bezocht door scouts van Everton, zo meldt Scottish Sun Sport.

Het Britse medium denkt zelfs dat Everton ondanks de concrete interesse van Manchester United een goede kans maakt om Gakpo van PSV over te nemen.


Vorig artikelJoël Drommel staat in de belangstelling van Anderlecht en KAA Gent
Volgend artikelOnrust bij Rangers FC: Van Bronckhorst zet spits uit de selectie na wangedrag en rode kaart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in