Home Nieuws Europese tegenstander al zes duels zonder tegengoals: ‘Het zal lastig worden’

Europese tegenstander al zes duels zonder tegengoals: ‘Het zal lastig worden’

670
0

PSV wacht een stevige klus in het Europese voorronde duel.

Roger Schmidt verwacht niet dat PSV donderdag makkelijk van NS Mura zal winnen in de derde voorronde van de Europa League, ook al is de selectie van Schmidt zwaar favoriet in Slovenië.

Het relatief onbekende Mura laat dit seizoen zien de zaken op orde te hebben. Van de eerste zes wedstrijden werden er vijf gewonnen en er werd nog niet één doelpunt geïncasseerd.

“Het zal een lastige wedstrijd worden. Dat ze nog geen tegengoal hebben gehad, laat zien dat ze een sterke defensie hebben”, zei Schmidt woensdag bij het gebruikelijke perscomment in Slovenië.

“Het is slechts één wedstrijd, dus alles kan gebeuren. Het is een voordeel voor Mura dat ze thuis spelen. Het is een nieuwe uitdaging voor ons, we zullen vanaf het begin gefocust en geconcentreerd moeten zijn.”

En hoe zit het dan met de matige vertoning tegen FC Emmen? Schmidt ziet dit als een leerzame wedstrijd en denkt dat zijn ploeg nu weer een stapje verder is.

“Die wedstrijd was misschien wel goed, omdat we ook daar werden gezien als de grote favoriet, maar we hebben tot het laatst moeten vechten voor de overwinning. Dat kunnen we meenemen naar de wedstrijd tegen Mura.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here