Home Nieuws Europese clubs richten vizier op toptalent Isaac Babadi, PSV dient alert te...

Europese clubs richten vizier op toptalent Isaac Babadi, PSV dient alert te zijn met contractverlenging

1737
0

PSV’s absoluut toptalent Isaac Babadi staat in de belangstelling van verschillende clubs uit Europa.

De jonge topvoetballer is in beeld bij meerdere clubs uit Engeland en Duitsland en staat er over het algemeen genomen goed op in het buitenland. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Dat houdt in dat de club alle zeilen moet bijzetten om het achttienjarige toptalent op de Herdgang te houden. Babadi is niet zomaar een groot talent. De aanvaller staat al tijden te boek staat als een van de grootste talent uit de eigen opleiding. En dat is in het buitenland inmiddels ook bekend.

Onder meer Brentford en Eintracht Frankfurt zien de komst van Babadi zitten. Zijn contractstatus is niet ingewikkeld te noemen maar PSV dient wel actie te ondernemen. De linksbuiten, die ook op het middenveld uit de voeten kan, ligt nog maar voor één jaar vast in Eindhoven, waardoor hij voor veel Europese clubs interessant is. PSV zet in op contractverlenging, maar tegelijk heeft de club het toptalent nog geen nieuw contractvoorstel gedaan.

Babadi en zijn familie zetten wel in op een langer verblijf bij PSV maar de drang naar het eerste elftal is wel daar. Kortom, PSV dient alert te zijn. ‘Niet om daar direct basisspeler te zijn, maar wel om mee te trainen en daar kansen af te dwingen’, schrijft het Eindhovens Dagblad. Babadi, basisspeler bij Jong PSV en maker van de mooiste acties en doelpunten, zou ook in de belangstelling staan van Everton, Crystal Palace en Brighton & Hove Albion.

De verwachting is dat PSV na de benoeming van Peter Bosz als trainer snel in gesprek gaat met Isaac Babadi en zijn ouders plus zaakwaarnemer. PSV gaat niet uit van een vertrekwens van het toptalent maar dient zoals gezegd wel alert te zijn gezien de interesse uit het buitenland.


Vorig artikelAad de Mos lijkt geen fan van Peter Bosz te zijn | PSV fans halen hard uit naar De Mos
Volgend artikelCocu en Vitesse zetten in op komst ‘één van de grotere talenten’ en aanvoerder Jong PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in