Home Nieuws Europa League-wedstrijd Arsenal – PSV gaat mogelijk niet door

Europa League-wedstrijd Arsenal – PSV gaat mogelijk niet door

2855
0

De Europa League wedstrijden tussen Arsenal en PSV in het Emirates Stadion gaat mogelijk niet door in verband met het overlijden van Queen Elizabeth.

Diverse Engelse media melden dat het onzeker is of alle Europese wedstrijden in Engeland volgende week door zullen gaan. Vanwege het overlijden van Queen Elizabeth is er tien dagen van nationale rouw afgekondigd en mogelijk zal dat ook betekenen dat er in die periode geen sportwedstrijden worden georganiseerd.

Vast staat al dat er vrijdag niet gevoetbald zal worden in Engeland, terwijl dat waarschijnlijk ook voor de rest van het weekend het geval zal zijn, weten de Britse kranten te melden. Inmiddels is de UEFA op de hoogte van het verzoek tot uitstel.

De Europese voetbalbond zou bereid zijn om mee te werken indien Engelse clubs het verzoek indienen om hun wedstrijd uit te willen stellen. Donderdag 15 september staat voor PSV de uitwedstrijd tegen Arsenal op het programma. PSV zou normaal gesproken vanaf 20u plaatselijke tijd te gast zijn in het Emirates Stadion.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here