Home Nieuws ESPN trekt harde maar onjuiste conclusie: ‘Ook Luuk de Jong moet worden...

ESPN trekt harde maar onjuiste conclusie: ‘Ook Luuk de Jong moet worden vervangen’

2921
0

De pijnlijke remise tegen sc Heerenveen zorgt voor veel kritiek en consternatie bij analisten en journalisten.

Zowel bij ESPN, de NOS en in de verschillende kranten worden harde noten gekraakt na de 3-3 tegen de club uit Friesland. Het is soms verbazingwekkend en opzienbarend tegelijk, hoe professionele analisten en journalisten mee gaan met de waan van de dag. Een minder of onverwacht resultaat, leidt al snel tot nietszeggende zwart-wit conclusies.

Zo denkt Kenneth Perez na PSV – Heerenveen dat de periode van Luuk de Jong bij PSV er wel ver op zit. Waar de aanvoerder eerder deze maand nog volop complimenten kreeg toebedeeld voor zijn cijfermatig zeer goede maand april, is het nu helemaal de andere kant opgeslagen.

Perez vindt dat PSV moet gaan doorselecteren. Het modewoord ‘doorselecteren’ beslaat niets anders dan spelers verkopen en nieuwe spelers kopen. Een gegeven wat het gehele jaar achtereen gebeurt. ‘Ook Luuk de Jong moet worden vervangen’, klinkt het bij ESPN over Luuk de Jong. Schrijf Luuk de Jong nooit af, is de geldende boodschap voor de aanvoerder van PSV. We moeten er ook niet gek van opkijken als Luuk de Jong PSV in Alkmaar hoogstpersoonlijk ‘gewoon’ naar de tweede plaats schiet dan wel kopt.


Vorig artikelVan Hanegem vreest: ‘Ik denk eerlijk gezegd ook dat PSV zondag van AZ verliest’
Volgend artikelAad de Mos gooit olie op het vuur en wijst weer naar Gutiérrez: ‘Het gaat een keer ontploffen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in