Home Nieuws ESPN tipt PSV over speler voor de rechterkant: ‘Interessante speler’

ESPN tipt PSV over speler voor de rechterkant: ‘Interessante speler’

6658
0

De geruchtenmachine komt langzaam op gang nu het einde van de competitie in beeld komt.

En dus klinken er geregeld namen van spelers die de PSV gelederen zouden moeten kunnen versterken. Zo draagt ESPN analist Hedwiges Maduro Ryan Flamingo aan bij PSV. De twintigjarige Vitesse-speler maakt een goed debuutseizoen door in de Eredivisie en dat is analist Maduro niet onopgemerkt gebleven.

Bij Voetbalpraat op ESPN speculeren Maduro en PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen over potentiële versterkingen voor PSV. “Misschien een verrassende: Flamingo”, stelt Maduro, die toelicht waarom hij potentie ziet in de jonge speler.

“Die heb ik bij Almere City onder mijn hoede gehad en zat bij de voorlopige selectie van Jong Oranje. Hij kan op verschillende posities uit de voeten, dat is een wapen. Ik zeg niet dat die meteen in de basis moet spelen, maar hij heeft bij Vitesse als rechtsback, centrale verdediger en rechtshalf gespeeld. Zoveel spelers met die kwaliteiten zijn er niet in Nederland”, vervolgt Maduro, die van mening is dat PSV hem beter zo vroeg mogelijk kan ophalen bij Vitesse. “Omdat hij nog jong is, kan je hem nog laten ontwikkelen. Ik vind hem een interessante speler.”

Flamingo, die op huurbasis voor Vitesse speelt, is eigendom van de Italiaanse Serie-A club Sassuolo. In Italië heeft hij nog een contract tot de zomer van 2025.


Vorig artikelVan Nistelrooij kijkt met gemengde gevoelens terug op ‘overwinningsdansje’ in kleedkamer
Volgend artikelDe Telegraaf: ‘Chagrijn rond PSV is weggeëbd’ – Messcherp PSV op Het Kasteel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in