Home Nieuws ESPN roept Armindo Bruma uit tot ‘Man of the match’

ESPN roept Armindo Bruma uit tot ‘Man of the match’

628
0

Armindo Bruma is al enkele weken belangrijk voor PSV en dat resulteerde tegen Cambuur Leeuwarden in een nieuwe basisplaats.

Roger Schmidt lijkt weer veel vertrouwen te hebben in de Portugese buitenspeler. Bruma maakt inmiddels weer minuten voor PSV en daar heeft het lange tijd niet naar uit gezien.
Het vertrouwen in Bruma was bij PSV gedaald tot het nulpunt en dat is niet zo gek gezien het matige spel wat hij in zijn eerste jaar etaleerde.

Tegen Cambuur kreeg Bruma weer een basisplaats toebedeeld en gezegd moet worden dat de Portugees een niveau hoger acteert dan een jaar geleden. Dat wil zeggen dat er wat minder ballen van zijn voeten springen en de passing van een iets hoger niveau dan voorheen is. Een verfijnde aanvaller zal Bruma nooit worden maar in de diepte en met ruimte voor zich, kan de Portugees bruikbaar zijn.

Toch zijn er ook nog momenten dat een ieder zich afvraagt wat de bedoeling van een bepaalde actie is, zoals gisteren een aantal keer op eigen helft. Dit resulteert dan meteen in simpel balverlies. Bruma heeft weer waarde voor PSV en dat is meer dan verwacht werd dit seizoen. Voor ESPN en de Supportersvereniging van PSV, was het in ieder geval voldoende om Bruma uit te roepen tot Man of the match.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here