Home Nieuws ESPN: ‘Lozano in de belangstelling van FC Barcelona’

ESPN: ‘Lozano in de belangstelling van FC Barcelona’

21
0

Volgens ESPN staat Hirving Lozano in de nadrukkelijke belangstelling van FC Barcelona.

Vorige week werd Jeroen Zoet in verband gebracht met FC Barcelona voor een rol als reservekeeper maar daags na zijn doelpunt tegen de wereldkampioen zou Lozano ook in de belangstelling van de Catalaanse grootmacht staan. De Mexicaanse PSV’er staat in ieder geval volop in de spotlights.

Lozano zou al langer in de gaten gehouden worden door de kampioen van Spanje, maar nu Antoine Griezmann niet naar Barcelona komt, zou de club door willen schakelen door Lozano binnen te halen, weet ESPN te melden.

Enig probleem is de buitenlanders-regel die in Spanje geldt. Clubs mogen maximaal drie spelers van buiten de EU in hun selectie hebben en met Coutinho, Paulinho en Yerry Mina zit Barcelona al aan dat aantal. De club zou echter bezig zijn om Coutinho een Portugees paspoort te bezorgen, omdat hij met een Portugese is getrouwd. Barcelona hoopt echter ook het Braziliaanse toptalent Arthur binnen te halen, al is het nog onduidelijk wanneer de middenvelder de overstap naar Spanje zal maken.

Lozano staat ook in de belangstelling van clubs uit de Premier League. De aanvaller heeft bij zowel PSV als het Mexicaanse elftal zoveel indruk gemaakt dat Barcelona overtuigd is van zijn kwaliteiten en hem nu binnen zou willen halen. ESPN verwacht zelf dat Lozano nu al meer dan 50 miljoen euro zou moeten kosten.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here