Home Nieuws ESPN commentator is zeker: James Rodríguez is gesignaleerd in Eindhoven

ESPN commentator is zeker: James Rodríguez is gesignaleerd in Eindhoven

6031
0

Het nieuws rond de Colombiaanse stervoetballer James Rodríguez blijft elkaar snel opvolgen.

Of het een gerucht is, of dat er daadwerkelijk sprake is van een op handen zijnde transfer, is momenteel nog niet geheel duidelijk maar feit is dat ESPN-commentator Martijn van Zijtveld via Twitter weet te melden dat de Colombiaan in Eindhoven is.

‘Op persoonlijke titel kan ik melden dat James Rodríguez zojuist bij de fysio was waar PSV alle keuringen doet. Tovert Marcel Brands deze daadwerkelijk uit z’n hoge hoed?’, scrhijft Van Zijtveld als ESPN commentator, via Twitter. De PSV clubwatchers van dienst, te weten Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad en Marco Timmer van Voetbal International weerspreken de berichten ten stelligste. Van Zijtveld op zijn beurt niet en daarbij wijst de ESPN verslaggever c.q. commentator beroept naar een ‘betrouwbare ooggetuigenverklaring’.

De dertigjarige Colombiaan wordt afgelopen dagen veelvuldig aan PSV gelinkt. Ook de Telegraaf maakte melding van het gerucht. De middenvelder staat momenteel onder contract bij Al Rayyan uit Qatar, maar heeft een vertrekwens. Eerder speelde hij voor FC Porto, AS Monaco, Real Madrid, Bayern München en Everton. Marcel Brands haalde James twee jaar geleden naar Everton en onderhoudt nog altijd goede contacten met de middenvelder.


Vorig artikelVan Nistelrooij haalde via Real Madrid en de Spaanse bond expert naar PSV
Volgend artikelKomt PSV nog in de markt voor Andreas Pereira? United ontvangt concreet bod op middenvelder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in