Home Nieuws ESPN analisten zien veel potentie in ‘weer snel gewisselde’ Jordan Teze: ‘Ik...

ESPN analisten zien veel potentie in ‘weer snel gewisselde’ Jordan Teze: ‘Ik ben fan van Teze’

426
0

De PSV selectie telt meerdere spelers die dit seizoen min of meer als een joker worden gebruikt en worden ingezet.

Roger Schmidt geldt nu eenmaal als een coach die snel wisselt. Niemand werd vaker gewisseld en als joker ingezet dan Ritsu Doan. Maar inmiddels geldt hetzelfde voor Jordan Teze. Teze, niet geheel fit in Enschede in de 3-3 remise wedstrijd, werd na een matige eerste helft in Enschede door Schmidt gewisseld en kon vervolgens tegen Leicester City ook weer vanaf de bank toekijken.

Met de nieuwe blessure van Boscagli heeft Schmidt er weer een probleem bij. De positie van de Fransman kan eenvoudig worden overgenomen door Teze, vinden de ESPN analisten van dienst. Teze heeft in ieder geval een fan aan zijn zijde in de persoon van Kenneth Perez. De ESPN-analist is zeer te spreken over de 22-jarige verdediger, die zondag tegen RKC Waalwijk zijn eerste doelpunt maakte en uitgebreid werd bejubeld door zijn teamgenoten.

“Ik ben fan van Teze. Hij moest er gelijk uit toen Ramalho fit was, maar hij heeft snelheid, kracht en voldoet aan heel veel voorwaarden om een goede verdediger te worden”, zegt Perez. Ook Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zei maandag in één van de PSV podcast dat Teze na FC Twente weer snel uit beeld geraakte.

Ook collega-analist Marciano Vink ziet Jordan Teze graag spelen. “Ik vond het opvallend hoezeer het doelpunt van Teze werd gevierd: alle PSV’er waren euforisch. “Ze zullen ermee bezig zijn geweest”, zegt hij. Perez: “Teze is 22, is voor het eerst opgeroepen voor het Nederlands elftal en komt vervolgens gelijk op de bank terecht. Dan moet je opkrabbelen”, aldus Kenneth Perez.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here