Home Nieuws ESPN analisten loven Sangaré maar kraken door ‘ondergrens zakkende’ Ramalho

ESPN analisten loven Sangaré maar kraken door ‘ondergrens zakkende’ Ramalho

1609
0

Dat concentratie in het topvoetbal een wezenlijk onderdeel is van het spel is niet nieuw. Toch lijkt de defensie van het elftal van Roger Schmidt hiermee te worstelen.

Het aantal tegendoelpunten stijgt naar waarden die voor PSV eigenlijk niet kunnen. Na slechts 11 competitiewedstrijden kreeg de ploeg van Schmidt al negentien tegentreffers om de oren. Het noopt de analisten van ESPN tot forse kritieken aan het adres van Andre Ramalho.

Uiteraard is Ramalho niet de enige verdediger die in de spiegel moet kijken maar feit is wel dat de Braziliaan moeite lijkt te hebben met het vasthouden van de concentratie, met tot gevolg kleine foutjes die fataal kunnen aflopen. Kenneth Perez en Arnold Bruggink zien veel fout gaan bij de Braziliaan, die zo sterk aan het seizoen begon. Er wordt ook gewezen naar de talentvolle Sangaré, die veel goed doet maar ook nog wel ballen weet te verspelen.

Arnold Bruggink geeft aan dat Ramalho door de ondergrens zakt en dat dus niet alles aan Sangaré te wijten valt, Perez is het daarmee eens. “Ramalho die is slecht, die is verschrikkelijk zeg.”

De analisten kijken ook naar de rol van middenvelder Sangaré, die nog steeds kan bekoren. “Ik ben heel erg pro Sangaré, maar hij is er eigenlijk voor het slot op de deur. Sangaré wordt opgesteld om duels te winnen. Maar ze hebben nog nooit zoveel tegengoals gehad, wat is de meerwaarde daarvan dan?”, vertelt Perez bij ESPN.

“Sangaré moet ervoor zorgen dat het elftal bij elkaar speelt. Het valt me dan toch zo erg tegen als je de meeste tegengoals hebt bij een seizoenstart hebt sinds 1960. Dan zie ik er de meerwaarde er niet van, hij speelt de bal nog steeds heel vaak naar de verkeerde kant”, besluit hij.


Vorig artikelEen matige defensie maar ‘Ajax heeft PSV niet op de rug liggen’: Roep om Pröpper en centrum met Teze
Volgend artikelWaarschuwing voor naar Monaco reizende PSV fans, 1000 fans steunen PSV in Monaco

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in