Home Nieuws Analisten balen van Ramalho én Benítez maar genieten van Isaac Babadi, die...

Analisten balen van Ramalho én Benítez maar genieten van Isaac Babadi, die op weg is naar Jong Oranje

3209
0

De wedstrijd tegen Sturm Graz geeft PSV de nodige ruimte voor de return tegen de Oostenrijkse club. PSV maakte de nodige indruk en dat had zo zijn weerslag op de verschillende analisten van dienst.

In de studio van ESPN kon men niet om de prestaties en het spel van Isaac Babadi heen. Het heeft er wel alle schijn van dat er nieuw heus transferdossier, of beter gezegd een probleemdossier op het bureau van Earnie Stewart komt te liggen geien de contractsituatie van Babadi.

Het jonge toptalent is ondertussen ook hard op weg naar een uitverkiezing voor Jong Oranje na het bezoek van Ronald Koeman aan de Herdgang deze week. De prestaties van de tiener zijn indrukwekkend te noemen. rasvoetballer, toptalent, unieke speler, technicus pur sang, straatvoetballer en zo maar verder, viel er deze week te beluisteren over de speler die ook vrijdagavond in de Kuip al veel indruk maakte. Hans Kraaij en zijn collega-analisten komen in de video onderaan het artikel superlatieven te kort het talent te analyseren.

Het is echter niet alleen hosanna wat de kritieken aangaan. Er vallen ook negatieve kritieken te beluisteren. Zo is ESPN analist Mario Been zeker te spreken over de manier waarop PSV aan het seizoen is begonnen. De analist zag dat PSV ook veel te sterk was voor Sturm Graz, nadat eerder Feyenoord in de Kuip over de knie werd gelegd. Beenmaar denkt wel dat er meer gescoord had moeten worden tegen de club uit Graz. Toch mag de return geen probleem meer opleveren voor PSV, is Been van mening.

“Het enige wat je PSV kan verwijten is dat ze máár vier doelpunten maakten tegen Sturm Graz, aangezien zij niet echt over kwaliteiten beschikken”, vertelt Been in de uitzending van Voetbalpraat van ESPN. Been zag ook dat Sturm Graz voetballend nog wel wat probeerde, maar bij lange na niet het niveau van PSV heeft. “Veerman is heel belangrijk in het voetballende vermogen van PSV”, stelde Been vast, die wel met een kritisch oog naar de verdediging kijkt.

“Die weet precies hoe hij moet lopen om onder de druk uit te komen, maar aan de andere kant heb ik nog geen hoge pet op van André Ramalho. Boscagli is daarentegen weer fantastisch, maar Benítez is ook weer matig in de opbouw. Die gaf ook nog een balletje in de zestien, wat eigenlijk te kort was. Daarin zijn winstpunten te behalen, maar PSV maakt op mij een uitstekende indruk”, aldus Been in onderstaande video


Vorig artikelJohan Derksen, die eerdere uitlatingen over Noa Lang overtrof, stelt mening bij: ‘Publieksidool’
Volgend artikelIn de Europese week bleek PSV een voorbeeld voor FC Twente én de wedstrijdbespreking in Enschede te zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in