Home Nieuws ESPN analist Perez trekt juiste conclusie over Unnerstall: ‘Unnerstall niet een heel...

ESPN analist Perez trekt juiste conclusie over Unnerstall: ‘Unnerstall niet een heel seizoen bij PSV gezien’

3996
0

Analist Kenneth Perez stelt op ESPN vast dat het niet eerlijk is om Drommel met Unnerstall te vergelijken.

De kwaliteiten van Drommel worden regelmatig vergeleken met die van Unnerstall, maar dat vindt Perez oneerlijk. Daarmee maakt Unnerstall een helder punt want de druk bij Twente is anders dan bij PSV. En dus weten we niet hoe Unnerstall bij PSV zou presteren als hij in Eindhoven eerste doelman zou zijn. “Ik vind dit elke keer een zeer oneerlijke vergelijking”, vertelt Perez daarover. “Er wordt met totaal andere ogen naar Unnerstall gekeken dan naar Drommel. Dat heeft niks met die keepers te maken, maar wel met waar ze spelen.”

Toch mag niet worden vergeten dat Lars Unnerstall zaterdagavond ook grote fouten wist te maken. En dus zegt Kenneth Perez. “Bij Twente-PSV hoorde ik ook de hele tijd: Unnerstall, wát een geweldenaar! Maar dat vangen, dat gaat toch richting verstandsverbijstering?”, doelt Perez op de fout van Unnerstall bij de 3-3. “Drommel speelt inderdaad belabberd, ja. Maar Unnerstall hebben we ook niet een heel seizoen bij PSV gezien”, aldus een realistische Perez.

Bij Dit Was Het Weekend op ESPN zegt Perez over Drommel. “Gisteren had ik een soort van met hem te doen. Je zag hem steeds tien centimeter kleiner worden. Hij verliest ontzettend veel vertrouwen. Dit moet echt een leerjaar zijn, waar hij volgend seizoen zó veel sterker uit komt, als hij een carrière op topniveau wil hebben.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here