Home Nieuws ESPN analist Bruggink lovend over Patrick van Aanholt: ‘Beste man bij PSV’

ESPN analist Bruggink lovend over Patrick van Aanholt: ‘Beste man bij PSV’

539
0

ESPN analist Arnold Bruggink staat voor een vertrek naar FC Twente om aldaar technisch directeur te worden.

Vooralsnog is Bruggink nog altijd analist bij ESPN en in die hoedanigheid ziet Bruggink dat Patrick van Aanholt meteen een belangrijke speler voor PSV is geworden. Bruggink is lovend over Patrick van Aanholt en ziet dat de linkervleugelverdediger op zijn plek zit in Eindhoven, de stad waar hij zich eerder al wist te ontwikkelen.

Volgens Bruggink was Van Aanholt de uitblinker in de wedstrijd tegen FC Groningen. “Wie het verschil maakt bij PSV, is Patrick van Aanholt”, zegt Bruggink bij Dit was het Weekend op ESPN. “Dat is het niveau Crystal Palace, maar hij is de beste speler bij PSV. Hoe hij binnenkomt. Het is niet normaal hoe makkelijk hij het hele elftal bij de hand neemt.”

Kenneth Perez bekijkt het geheel toch weer van de andere kant. Perez denkt dat het niveau in de Eredivisie debet is aan het feit dat van Aanholt de beste man is aan PSV zijde. “Hij is variabel”, countert Bruggink. “Hij kan aan de binnenkant spelen, maar ook aan de buitenkant. Fysiek is hij ijzersterk en hij kan lopen. Dat is bewonderenswaardig.”

Bruggink benadrukt dat hij het niveau van Van Aanholt vergelijkt met Philipp Max. Bruggink doelt op het eerste half jaar van Max bij PSV. “Van Aanholt weet, net als Thorgan Hazard, wat er gevraagd wordt. Hij is heel erg op zijn plek, denk ik”, aldus Arnold Bruggink.


Vorig artikelMo Ihattaren opnieuw opgepakt, opnieuw huiszoeking | Juventus verleende verlof
Volgend artikelPrachtige woorden emotionele Zlatan Ibrahimovic voor Thijs Slegers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in