Home Nieuws Marcel Brands: Espanyol vraagt te veel voor Moreno

Marcel Brands: Espanyol vraagt te veel voor Moreno

20
0

Keuring Moreno

Keuring

Update: Marcel Brands heeft vrijdagmiddag laten weten dat het bedrag wat Espanyol aan PSV voor Moreno vraagt, vooralsnog te hoog is. Brands liet weten dat de transfer dit weekend niet rond zal komen. Moreno is vooralsnog te duur voor PSV, ondanks dat de handtekeningen al op het contract staan.

UPDATE: Het ED heeft een foto op twitter geplaatst waarop te zien is dat Moreno zich naar het medisch centrum begeeft om te worden gekeurd. Na de keuring heeft de ervaren international Hector Moreno in het bijzijn van zaakwaarnemer Railo en Marcel Brands, de handtekening onder een 4 jarig contract gezet waarmee Moreno definitief PSV’ er is geworden. Nog niet bekend is of PSV al met Espanyol tot overeenstemming is gekomen. De foto’s zijn afkomstig van Twitter via Rik Elfrink.

Eerder bericht: Het financieel geplaagde Espanyol is niet van plan Moreno zomaar te laten gaan. Een Spaanse journalist meldt dat Espanyol het onderste uit de kan wil halen wat de transfersom aangaat.

PSV haalt zomer na zomer vele miljoenen euro’s binnen waardoor het een logisch gevolg is dat clubs waar PSV een speler wil ophalen, de prijzen opschroeven om zo te kunnen profiteren van de inkomstenstroom aan PSV zijde. Ook in het voetbal is die marktwerking immers niet tegen de houden. Journalist Daniel Gironès (journalist van het Spaanse FOX) ligt er nog een behoorlijk verschil tussen vraag en aanbod. Gironès schrijft op Twitter dat Espanyol namelijk maar liefst zes miljoen euro wil ontvangen, terwijl PSV tot dusver niet verder ging dan vier miljoen euro.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here