Home Nieuws Ervaringsdeskundige stelt dat Drommel laten spelen in bekerfinale prima keuze is

Ervaringsdeskundige stelt dat Drommel laten spelen in bekerfinale prima keuze is

708
0

Ronald Waterreus en Joop Hiele. Zo maar twee keepersprominenten met een enorme staat van dienst in het keepersvak.

Waterreus staat bepaald niet bekend als fan van Joël Drommel. Waterreus vindt Drommel gewoon niet fit genoeg. De voormalig Feyenoorder en voormalig keeperstrainer van PSV, kijkt wat anders naar Drommel. Joop Hiele vindt de keuze van Ruud van Nistelrooij om komende zondag in de bekerfinale tegen Ajax te kiezen voor Joël Drommel als eerste keeper wel degelijk begrijpelijk. Hiele denkt niet dat het opstellen van Drommel van grote invloed zal zijn op het resultaat.

Van Nistelrooij gaf eerder deze maand aan dat Drommel de bekerfinale zou keepen. Eerste doelman Walter Benítez is inmiddels weer fit, maar zit komende zondag in De Kuip tegen Ajax op de bank. De keuze voor Drommel doet veel stof opwaaien. Hiele begrijpt dat niet.

‘Geen issue, zo stelt Hiele in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Uiteindelijk heeft het allemaal met ritme te maken. Trainers hebben verschillende visies. Kennelijk vindt Van Nistelrooij het heel belangrijk om uit te stralen dat je het in een seizoen met een hele groep doet. En een tweede keeper moet wel ergens op niveau kunnen blijven. Dan is het bekertoernooi een mooie gelegenheid, waarop je jezelf kunt laten zien.”

Hiele is van mening dat Drommel het dit seizoen prima heeft gedaan. “Je kunt er wel wat van vinden, maar hij staat niet zonder ervaring op die plek. Deze afspraak is blijkbaar gemaakt en als trainer moet je betrouwbaar zijn. Ik verwacht dus niet dat Benítez er ineens staat, want dan wordt het helemaal onduidelijk”, klinkt het.


Vorig artikelBekerfinale | PSV treft Bergwijn opnieuw: ‘In Oranje was hij goed, maar ik ben blij dat-ie nu niet meer zo goed is’
Volgend artikelZo kijkt Luuk de Jong naar de netten in de Kuip: Aanvoerder vraagt fans verstand te gebruiken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in