Home Nieuws Ervaringsdeskundige Guardado vol vertrouwen

Ervaringsdeskundige Guardado vol vertrouwen

13
0

Andres Guardado zal PSV in de beladen uitwedstrijd bij de hand nemen. De ervaren Mexicaan kent het Vicente Calderon stadion en weet hoe het is om daar te spelen. 

“Ik heb het geluk gehad om vaak in het Vicente Calderón te spelen, maar een Champions League-wedstrijd is natuurlijk altijd weer anders. Sinds de komst van Diego Simeone is de sfeer hier nog fanatieker gewonnen. Ze hebben prijzen gewonnen en de supporters zijn nog meer verknocht geraakt aan de club”, zegt Guardado in de sportkrant AS.

“We weten hoe moeilijk het is om te scoren tegen Atlético, want zij hebben de beste verdediging van Europa. Het wordt moeilijk, maar we geloven in onze potentie en kwaliteiten. We zijn een aanvallende ploeg en komen eigenlijk altijd wel tot scoren. We moeten ons focussen op wat we moeten doen en van onze eigen kwaliteiten uitgaan. We kunnen ons spel voor één duel namelijk niet helemaal omgooien.”

Guardado werd ook bevraagd over Augusto Fernández, de 29-jarige middenvelder uit Argentinië die waarschijnlijk aan de aftrap verschijnt. Guardado zal hem dus ongetwijfeld tegenkomen in de wedstrijd. “Of ik hem vrees? Nee, niet omdat Augusto geen belangrijke speler is, maar Atlético draait niet om één speler, maar om een team. Simeone zei het laatst zelf zo treffend: zelfs Lionel Messi heeft een team nodig. Er is geen sprake van angst, eerder van respect voor de tegenstander.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here