Home Nieuws Erik ten Hag: ‘Situatie bij PSV gaat me aan het hart’

Erik ten Hag: ‘Situatie bij PSV gaat me aan het hart’

5491
0

Een opmerkelijk en menselijke uitspraak van Erik ten Hag bij het zondagsavondprogramma Rondo op Ziggo.

De presentator van dienst Jack van Gelder, vroeg op een gegeven moment aan de Ajax coach wat hij van de situatie bij PSV vond en hoe ten Hag daar tegenaan keek. Van Gelder wilde van ten Hag weten of het hem iets deed hoe PSV ervoor staat of dat het hem niets kon interesseren. ‘Hoe kijk jij tegen de situatie in Eindhoven aan? Doet het je iets of denk je ‘zoek het maar uit daar?’, aldus van Gelder.


Ten Hag antwoordde dat de situatie waar PSV zich in weet te bevinden niet goed is voor het Nederlandse voetbal en niet goed is voor Ajax. ‘Ik heb bij PSV gewerkt en dat is een mooie, warme club met fijne mensen dus dat gaat me wel aan het hart’, aldus de Ajax coach.

‘Sportief gezien is het ook niet goed voor het Nederlandse voetbal. De Eredivisie heeft een goed en sterk PSV nodig voor de uitstraling van de competitie. Ajax heeft ook een sterke concurrent nodig want daar worden wij zelf ook beter van. Hoe Ajax en PSV elkaar vorig seizoen tot het einde toe scherp hielden is goed voor beide clubs. De kampioensrace tussen beide clubs maakt beide clubs sterker’, aldus ten Hag over de situatie bij de concurrent.


Facebook Comments