Home Nieuws Erik ten Hag reageert vanuit Manchester op Gakpo geruchten

Erik ten Hag reageert vanuit Manchester op Gakpo geruchten

8218
1

Ook voor Manchester United is het WK in Qatar een gepasseerd station en is de competitie weer het belangrijkste voor de club van Erik ten Hag.

Inmiddels is de eerste persconferentie na het WK in Qatar een feit en dus ging Erik ten Hag er eens goed voor zitten. De coach van de Engelse grootmacht ging er eens goed voor zitten want er werden totaal uiteenlopende vragen gesteld. Onder meer over de WK-gangers als Maguire maar ook over WK winnaar Martinez en Wk verliezend finalist Varane. Vragen over Cody Gakpo bleven tenslotte ook niet uit en dus werd ten Hag gevraagd naar de recente ontwikkelingen rond Gakpo en de interesse van zijn club voor de aanvaller.

Ten Hag viel slechts heel even uit zijn rol want een lach kon niet onderdrukt worden. Een lach zegt soms genoeg. ‘Er waren veel goede spelers op het WK’, antwoordde een lachende Ten Hag, die vervolgens een uitspraak van Ruud van Nistelrooij kreeg voorgelegd van de Britse journalisten. Van Nistelrooij, tevens oud-spits van Manchester United en daardoor nog vaker in beeld bij het Engelse journaille, zei onlangs dat er een moment kan komen waarop zijn club een bod niet meer kan weigeren. ‘Dat kun je over veel spelers zeggen’, reageerde Ten Hag over de geruchten.

Vrijdagavond werd bekend dat Manchester United zich inmiddels officieel heeft gemeld bij PSV om Cody Gakpo over te nemen. Dat meldt het Britse medium The Mirror.


Vorig artikelArgentijnse keeper blijft Oranje beledigen, krankzinnig gedrag verklaarbaar: ‘Ik heb een psycholoog’
Volgend artikelThe Mirror: Manchester United meldt zich officieel bij PSV voor Cody Gakpo

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in