Home Nieuws Erik ten Hag reageert op koppositie PSV: ‘PSV heeft gewoon een hele...

Erik ten Hag reageert op koppositie PSV: ‘PSV heeft gewoon een hele goede selectie’

5048
0

Erik ten Hag vindt het niet vreemd dat het bovenin de eredivisie zo spannend is.

De coach van de Amsterdammers ziet dat Feyenoord en PSV gewoon in de race zijn om de felbegeerde landstitel. Ook Feyenoord kan de club uit Amsterdam nog goed bijbenen. Afgelopen zomer gaf Marco Overmars namens Ajax al aan dat hij de verwachting had dat PSV Ajax het dit seizoen moeilijker zou gaan maken dan vorig seizoen het geval was.

De technische man van Ajax leek zich zelfs enigszins in te dekken en daarmee pas op de plaats te maken gezien de start van PSV in Europa. De Ajax directie realiseert zich ook dat er miljoenen tekorten door de Corona crisis aan zitten te komen dus er is enige voorzichtigheid geboden, zo dacht men in Amsterdam.

Coach Erik ten Hag van de Amsterdammers zag zijn elftal zondagmiddag thuis verliezen van AZ en zag later op de zondagavond PSV de koppositie veroveren. “Natuurlijk is het raar dat we in de Eredivisie met een doelsaldo van 48 doelpunten en slechts vier tegentreffers al 12 verliespunten verliespunten hebben. Maar ik had wel verwacht dat Feyenoord en PSV ons voor de winterstop konden bijbenen. Dat deden ze vorig seizoen ook”, vertelt Erik ten Hag in gesprek met het ANP.

Ten Hag is lovend over zijn collega’s van de concurrenten. De coach van de Amsterdammers heeft veel ontzag voor Roger Schmidt en Arne Slot. Ten Hag beseft dat Schmidt en PSV aanstaand weekend nog verder kan uitlopen en waarschuwt zijn ploeg nu al met de wedstrijd tegen Feyenoord op de agenda. Feyenoord en Ajax treffen elkaar aanstaande zondag in een vermoedelijk lege Kuip in een onderling duel, waardoor de uitslag voor PSV gunstig kan uitpakken.

“De technisch directeur van Feyenoord heeft het afgelopen zomer geweldig gedaan”, zegt Ten Hag over Frank Arnesen. “En PSV heeft ook gewoon een heel goede selectie. Maar toch ligt het volgens mij voor een groot deel aan ons zelf of we titels winnen. We moeten hongerig zijn en blijven”, aldus Erik ten Hag namens de gevallen eerdere koploper.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here