Home Nieuws Erik Ten Hag over het nieuwe PSV: ‘Ze stellen alles in het...

Erik Ten Hag over het nieuwe PSV: ‘Ze stellen alles in het werk om ons te verslaan’

2054
0

PSV eindigde vorig seizoen op maar liefst 16 punten achterstand op Ajax.

Voor de PSV directie en de Raad van Commissarissen was de achterstand dusdanig groot en teleurstellend dat het roer om moest. En zo geschiedde want er werd in een vroeger stadium fors geinvesteerd en ruim voor de stat van het EK waren de nodige versterkingen al binnenboord gehaald. Marco van Ginkel, Joël Drommel, Andre Ramalho en Davy Pröpper sloten al aan en het einde lijkt nog niet in zicht. In Amsterdam zullen ze er niet heel nerveus van worden maar toch kijkt men aandacht mee naar het transfergeweld in Eindhoven.


Ook in Amsterdam zijn ze gewoon met het kopen van spelers dus verwonderlijk is het niet te noemen. Erik Ten Hag zegt in gesprek met de NOS dat hij uitkijkt naar een sterker PSV. “Dat is een normale reflex, als je de competitie zo domineert zoals wij hebben gedaan in de afgelopen drie jaar”, vertelt Ten Hag over de aankopen van PSV. “Dan worden ze warm bij de concurrentie, dan gaan ze alles in het werk stellen om je te verslaan, om het gat kleiner te maken. Het is aan ons om dat niet te laten gebeuren. Wij weten: ergens komen is één, ergens blijven is vele malen moeilijker.”

Desgevraagd vertelt Ten Hag dat hij de ontwikkelingen rondom PSV goed volgt. Ten Hag is niet van mening dat PSV het beter op orde heeft dan Ajax. “Als we dit allemaal bij elkaar houden, zijn we aardig compleet. Maar we willen ook frisse krachten erin brengen, nieuwe energie, nieuwe prikkels in de selectie brengen om de lat nog hoger te leggen”, aldus Erik Ten Hag.


Facebook Comments Box