Home Nieuws Erik ten Hag haalt hard uit naar Mo Ihattaren, bekerfinale tegen PSV...

Erik ten Hag haalt hard uit naar Mo Ihattaren, bekerfinale tegen PSV lijkt uitgesloten

11019
0

De kans dat Mo Ihattaren de bekerfinale tegen PSV zal gaan spelen lijkt welhaast uitgesloten.

De middenvelder die al een jaar niet meer in actie wist te komen in een officieel duel heeft nog altijd grootse plannen wat zijn toekomst aangaat maar de trainer van Ajax denkt daar anders. Erik ten Hag werd voor Cambuur – Ajax gevraagd naar de status van Mo Ihattaren maar het antwoord van Ten Hag was snoeihard. Op deze manier heeft het er alle schijn van dat Mo Ihattaren over enkele maanden weer terug zal gaan keren naar werkgever Juventus.

“Ik wil hem bij het eerste hebben, maar als je niet kunt rennen, dan houdt alles op”, zei Ten Hag op de vraag van de ESPN verslaggever. Het was de bedoeling om Mo Ihattaren in de luwte te houden tot er sprake zou zijn van absolute fitheid maar Ten Hag liet niets aan duidelijkheid te wensen over met zijn harde antwoord. De coach van de Amsterdammers wees naar het conditionele aspect: “Ik bedoel rennen op eredivisie- of op Champions League-niveau, dan wordt van je gevraagd dat je meters kunt maken op hoge snelheid.”

“Als je dat niet kunt, en je onder een bepaalde grens zit, dan houdt alles op”, zo besloot hij zijn veelzeggende antwoord van Ten Hag.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here