Home Nieuws Erick Gutíerrez ziet op tegen vertrek Schmidt: ‘Geweldige sfeer, zowel in de...

Erick Gutíerrez ziet op tegen vertrek Schmidt: ‘Geweldige sfeer, zowel in de club als in de kleedkamer’

1694
0

Erick Gutíerrez ziet met lede ogen de laatste maanden van Roger Schmidt bij PSV aan.

De opgeleefde Mexicaan laat weten dat hij veel aan Schmidt te danken heeft. Guti had liever gezien dat Roger Schmidt bij PSV was gebleven. Onder de Duitse trainer wist Guti weer belangrijk te worden en heeft de Mexicaan ook weer veel minuten gemaakt. Gutíerrez was een tijdje min of meer vergeten in Eindhoven, al had dat ook te maken met blessures. Inmiddels is de Mexicaan een gewaardeerde kracht en speelt hij ook weer een rol bij het nationale team van Mexico.

“Natuurlijk ga ik hem missen”, zegt Gutíerrez tegen BolaVip over de vertrekkende Roger Schmidt. “Zijn vertrek zal een grote klap zijn omdat we goed spelen en ik had graag gezien dat hij volgend seizoen zou blijven. Het lijkt erop dat hij naar Benfica gaat, maar tot nu toe heeft hij ons niets verteld en zijn het mediaberichten.”

Gutíerrez is tevreden met wat Schmidt PSV heeft gebracht. De middenvelder prijst de aanpak van Schmidt. “De waarheid is dat Schmidt vanaf het begin heel duidelijk tegen ons is geweest. De waarheid is dat, ondanks wat er gisteren is gebeurd, het team het heel goed doet”, wijst de Mexicaan op de uitschakeling tegen Leicester City.

“Het waren zeer moeilijke wedstrijden die veel energie hebben geëist veroorzaakt. Ondanks het vertrek van Schmidt heeft hij een geweldige sfeer behouden, zowel in de club als in de kleedkamer”, prijst Guti de aanpak van Roger Schmidt.


Facebook Comments Box