Home Nieuws Erick Gutiérrez ziet niets in transfer naar Benfica of vertrek bij PSV,...

Erick Gutiérrez ziet niets in transfer naar Benfica of vertrek bij PSV, ‘Guti’ verlengt contract

3233
0

Erick Gutiérrez sprak zich kort na de gewonnen bekerfinale al uit over een langer dienstverband bij PSV. De Mexicaan had eigenlijk geen vertrekwens.

Daar is enkele maanden later gene verandering in gekomen. Erick Gutiérrez wenst graag langer bij PSV te blijven. De Mexicaan blies zijn carrière onder toeziend oog van Roger Schmidt duidelijk nieuw leven in en scoorde ook in de bekerfinale. De revival onder Schmidt zorgde zelfs voor belangstelling vanuit Lissabon. Schmidt en Benfica worden al wekenlang gekoppeld aan een transfer van de middenvelder naar Lissabon. Het lijkt er echter niet van te gaan komen. Erick Gutiérrez heeft zijn zinnen gezet op een langer verblijf in Eindhoven en lijkt geen behoefte te hebben in een transfer naar Benfica.

De inmiddels 27-jarige middenvelder nadert een akkoord met de club over een nieuw, meerjarig contract. Dat meldt Voetbal International. De huidige verbintenis van Gutiérrez loopt volgend jaar zomer af, maar PSV weet een transfervrij vertrek dus te voorkomen door zijn contract te verlengen. De Mexicaanse international kwam al in 2018 over van Pachuca en na een moeizame start veroverde hij afgelopen seizoen een basisplaats. De transferwaarde van Guti is ook weer flink gestegen.

Erick Gutiérrez ziet onder Ruud van Nistelrooij duidelijk voldoende perspectief op nieuwe successen. Het naderende WK in Qatar speelt ook een rol voor de gelouterde international van Mexico.


Vorig artikelPSV heeft toptalent Savinho binnen na medische keuring, vrijdag presentatie
Volgend artikelVIDEO | Savinho inmiddels op de Herdgang

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in