Home Nieuws Érick Gutiérrez wil weg bij PSV, Mexicaan schaamt zich en heeft vier...

Érick Gutiérrez wil weg bij PSV, Mexicaan schaamt zich en heeft vier concrete aanbiedingen

28176
0

Érick Gutiérrez lijkt bezig te zijn aan zijn laatste wedstrijden bij PSV. Een vertrek is nabij.

Guti zou bij de clubleiding van PSV hebben aangegeven te willen vertrekken omdat hij niet altijd in de basis staat. De middenvelder verlengde afgelopen zomer nog zijn contract tot de zomer van 2025.
Dat Nederlands talige Mexicaanse journalist Daniel Reyes Villaseñor bevestigt de uitspraken van Guti in gesprek met dagblad Trouw in de podcast Euromexas.

De Mexicaan voelt zich als een vis in het water bij PSV, maar voelt zich niet meer op zijn gemak in zijn reserverol. In gesprek met dagblad Trouw gaat hij in op zijn reserverol en zijn toekomst in Eindhoven, waar een einde aan lijkt te gaan komen. “Je zit op de bank, de minuten tikken weg. Ik schaam me als ik dan aan de warming-up begin als reserve.”

Vorig seizoen was de Mexicaan nog erg belangrijk in de finale door de gelijkmaker te scoren. Zondag bleef het bij een invalbeurt in de verlenging. “Ik schaam me voor mijn kinderen als ik op de bank zit. Nul minuten spelen, vijf minuten invallen. En dan kom je thuis en probeer je toch blij te zijn. Maar je kinderen komen op een leeftijd dat ze het merken als je triest bent.”

Volgens de Mexicaan is het tijd om verder te kijken en PSV achter zich te laten. “Het zijn uiteindelijk te veel wedstrijden dat ik niet speel. Misschien moet de club na vijf jaar zonder kampioenschap ook nieuw bloed halen. Ik heb drie tot vier serieuze aanbiedingen en ik maak niet meer de fout om die te negeren en dan op de bank te belanden.”


Vorig artikelSteven Bergwijn krijgt advies van ESPN: ‘Een wijze les, juich nooit te vroeg’
Volgend artikelLuuk de Jong reageert cynisch op felicitaties van Oranje medium na bekerwinst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in