Home Nieuws Erick Gutiérrez over het Philips Stadion: ‘Daar wil ik spelen’

Erick Gutiérrez over het Philips Stadion: ‘Daar wil ik spelen’

41
0

Erick Gutiérrez laat nog maar eens weten waar hij volgend seizoen wenst te voetballen. Op de Mexicaanse televisie zegt hij dat hij graag in het Philips Stadion wil spelen.

Het is een droom en wens om met zijn goede vriend Hirving Lozano samen te spelen. De twee vrienden speelden al samen in de verschillende jeugdselecties van Mexico en speelden ook samen bij CF Pachuca. Gutiérrez zinspeelt op een transfer zodat hij na de zomer in Eindhoven zou kunnen spelen aan de zijde van Lozano.

Gutiérrez lijkt toe te zijn aan een stap hogerop maar of het deze zomer tot een transfer gaat komen valt nog te bezien. Enkele weken terug konden we al berichten dat PSV en Pachuca ‘on speaking terms’ zijn over Gutiérrez maar dat van officiële onderhandelingen nog geen sprake was, aldus recent onze bron rond voetbalclub FC Pachuca in gesprek met PSV Inside.

Er gaan al veel langer geruchten over een mogelijke transfer van de middenvelder naar de Eredivisie, maar er zijn zeker obstakels en struikelblokken. Pachuca zet in op een transfersom van om en nabij de 10 miljoen euro, wat voor PSV aan de hoge kant is.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here