Home Nieuws Érick Gutiérrez lijkt zijn eerdere vertrekwens te heroverwegen en gaat gesprek met...

Érick Gutiérrez lijkt zijn eerdere vertrekwens te heroverwegen en gaat gesprek met Bosz aan

8972
0

De bij de achterban van de club mateloos populaire Érick Gutiérrez was net na de gewonnen bekerfinale duidelijk in zijn wens.

De Mexicaanse middenvelder had zijn besluit genomen en dus zijn vertrekwens uitgesproken. Érick Gutiérrez vond dat hij vaak genoeg op de bank had gezeten en wilde niet langer de rol van een reservespeler vervullen. Samen met zijn gezin had hij besloten dat het na vijf jaar PSV afgelopen was.

Het is niet zo dat de Mexicaan bewust de media opzocht om zijn standpunt kenbaar te maken maar Érick Gutiérrez gaf eerder in het interview wel aan heel graag te willen vertrekken bij PSV. In een interview gaf Érick Gutiérrez recent aan dat hij graag weg wilde uit Eindhoven. “Ik schaam me voor mijn kinderen als ik op de bank zit”, zei de Mexicaan bij Trouw. “Nul minuten spelen, vijf minuten invallen. En dan kom je thuis en probeer je toch blij te zijn. Maar je kinderen komen op een leeftijd dat ze het merken als je triest bent.”

Na het vertrek van Ruud van Nistelrooij lijken de kansen op een langer verblijf van Érick Gutiérrez toch weer iets gekeerd te zijn. Of beter gezegd, na de benoeming van Peter Bosz lijken de kansen op een langer verblijf weer te zijn toegenomen.

Dat zal de achterban meer dan tevreden stellen. De Mexicaan is dus nog altijd in beeld en gaat met de nieuwe trainer Peter Bosz in gesprek. Of dat ook van doen heeft met de situatie rond Stijn Spierings, die meerdere concrete aanbiedingen heeft zijn loopbaan voort te zetten, is niet geheel duidelijk. Spierings heeft een concreet voorstel van RC Lens ontvangen en overweegt op dat aanbod in te gaan. Dat zou betekenen dat PSV mistast bij de middenvelder en een vertrek van Érick Gutiérrez de club verre goed van pas zou komen.


Vorig artikelVijf keer landskampioen in Eindhoven | De speler die bij PSV vertrok, maar Nederland redde.
Volgend artikelBevestiging: Transfer lijkt aanstaande | PSV en Augsburg in onderhandeling over Pepi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in