Home Nieuws Érick Gutiérrez laat Marco van Ginkel voorlopig achter zich, nieuw basisduo Sangaré...

Érick Gutiérrez laat Marco van Ginkel voorlopig achter zich, nieuw basisduo Sangaré en Guti lijkt in de maak

1352
0

Érick Gutiérrez is onverwacht weer helemaal terug bij PSV en maakt indruk op een ieder.

Roger Schmidt heeft inmiddels weer alle vertrouwen in de middenvelder en dus lonken er meer en meer minuten. Dat houdt automatisch in dat er ergens iemand teleurgesteld zal gaan worden. Het heeft er dan ook alle schijn van dat Marco van Ginkel voorlopig pas op de plaats zal moeten gaan maken. De aanvoerder zat afgelopen weken op de bank en het ziet er naar uit dat dat voorlopig zo zal blijven.

De verschillende analisten en journalisten zijn erg positief over het spel van de Mexicaan. Aad de Mos is zelfs lovend over de middenvelder, al is daar heden ten dage niet zoveel voor nodig. De Mos is al snel lovend als een speler een goede wedstrijd weet af te leveren. De Mos licht zijn visie toe. “Het is een prettige gevoel voor een speler als je iemand als Gutiérrez naast je hebt staan. Hij voelt precies aan wanneer jij in de problemen komt. Als Sangaré in de problemen zit, kan hij worden geholpen door Gutiérrez. Een metertje voor- of achteruit en dan kan hij het balletje afspelen”, zegt hij tegenover het Eindhovens Dagblad.

Door de basisplaats van de Mexicaan is Marco van Ginkel dus inmiddels verworden tot reservespeler in de selectie van Schmidt. De Mos voorziet geen problemen op dat vlak. “Ik denk dat Van Ginkel een innemend type is, die dit wel begrijpt. Hij zal zeker nog zijn minuten maken. Ik denk dat er een goede samenwerking blijft tussen Schmidt en Van Ginkel”, besluit De Mos. Ondertussen heeft het er tegelijk alle schijn van dat er een nieuw koppel op het middenveld in de maak is. Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez lijken complementair aan elkaar en elkaar ook beter te maken.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here