Home Nieuws Ergernissen bij Jan Poortvliet: ‘PSV legt zwakke plekken Ajax goed bloot’

Ergernissen bij Jan Poortvliet: ‘PSV legt zwakke plekken Ajax goed bloot’

89
0

Jan Poortvliet haalt hard uit naar een deel van de zogenaamde analisten. Poortvliet ergert zich aan lieden die achteraf van mening zijn dat PSV zich had moeten aanpassen tegen FC Barcelona.

De Zeeuw laat in gesprek met PSV Inside ook weten te hebben genoten van de overwinning op Ajax. ‘Het was top en gewoon op de manier zoals het moest gebeuren. Wat een teamspirit, wat een sfeer en wat een uitblinkers’, begint hij over de wedstrijd van zondagavond in Eindhoven.

‘Maar ik erger me wel groen en geel aan al die mensen en een deel van de zogenaamde analisten die roepen dat het geluk is’, zegt Poortvliet, die daarmee wijst naar lieden als Sjaak Swart.

‘Dit was gewoon afgedwongen en hier zit niets geen factor geluk bij. Maar laat ze maar lekker lullen! Deze keer had Ajax zich aan moeten passen aan PSV. Ajax heeft mooie dingen laten zien afgelopen weken maar PSV heeft hun kwetsbare kanten goed blootgelegd.’

‘Het is lulkoek wat ze zeggen, net zoals over PSV die zich tegen Barcelona hadden moeten aanpassen. PSV heeft daar gespeeld hoe je moet spelen en ze hebben te gelijkertijd geleerd wat volgende keer beter moet. Ajax is gewoon afgetroefd op teamspirit. Als PSV anders had gespeeld tegen Barcelona en ook verloren zou hebben hadden ze weer wat anders gevonden om over te klagen’, zegt Poortvliet over de groep analisten die het voetbal soms blijven analyseren.

Poortvliet ziet de wedstrijden van PSV tegen Barcelona en Ajax als wedstrijden waarin het elftal zich op een goede manier kan leren wapenen voor de overige wedstrijden in de Champions League.


Vorig artikelVan Bommel wil een onverstoorbaar PSV zien
Volgend artikelExcelsior Maasluis kijkt uit naar komst PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in