Home Nieuws Ergernissen bij clubiconen, die wijzen naar Gerbrands: ‘PSV moet ingrijpen’

Ergernissen bij clubiconen, die wijzen naar Gerbrands: ‘PSV moet ingrijpen’

7692
0

PSV moet waken voor een crisis, is de algehele opinie bij het Nederlandse journaille.

Na vele miljoenen aan investeringen lijkt PSV een beetje het spoor bijster. De ploeg presteert wisselvallig en er hangen inmiddels vele vraagtekens boven de club en het elftal. Daar speelt de coach een grote rol in, stellen fans en clubiconen als Willy en Rene van de Kerkhof.


Willy en René van der Kerkhof kijken met weinig plezier naar PSV en vinden ook dat algemeen directeur Toon Gerbrands in moet grijpen nu het chagrijn daar is.

“De wisselingen zijn absurd aan het worden”, begint Willy in gesprek met Omroep Brabant. “Dat kan ik het topvoetbal niet.” Broer René is het helemaal met hem eens. “Schmidt moet er geen speeltuin van maken.” Mo Ihattaren is onderwerp van gesprek voor de broers en kijken dan ook met verbazing terug op de wissel in Amsterdam. “Onbegrijpelijk”, vinden de broers.

Willy en Rene missen structuur en duidelijkheid en vragen om actie vanuit de directie van de club. “PSV moet ingrijpen. De beste spelers moeten spelen. Het is, zoals René zegt, een speeltuin aan het worden. Als je niet goed speelt, weet je nog niet of je de volgende wedstrijd speelt. En dat is niet goed voor het zelfvertrouwen van spelers.”

Ook moeten de discussies over de arbitrage stoppen, vinden beide broers. “Hij moet met zijn elftal bezig zijn, niet met de scheidsrechters. Als je bovenaan staat, heb je wat te vertellen. Maar zolang je tweede staat, moet je je mond houden”, aldus de broers van de Kerkhof.


Facebook Comments Box