Home Nieuws Eredivisie rentree Mo Ihattaren komt dichterbij, Italiaanse media richten pijlen op FC...

Eredivisie rentree Mo Ihattaren komt dichterbij, Italiaanse media richten pijlen op FC Utrecht

1952
0

Mohamed Ihattaren heeft in de Serie A geen enkel wedstrijd gespeeld maar toch houdt hij de gemoederen bezig.

De verdwenen voetballer wordt in Italië op de voet gevolgd, althans mits er nieuws te melden valt. Want het is soms ook weken achtereen stil rond Ihattaren. Mogelijk komt er nu schot in de zaak want Italiaanse media maken melding van interesse van enkele Eredivisieclubs.

De getalenteerde middenvelder zou in tegenstelling tot enkele maanden geleden nu wel openstaan voor een rentree bij een Eredivisieclub. AZ werd genoemd en FC Utrecht. De club uit de de Domstad wordt nu steeds nadrukkelijker genoemd als vervolgstap voor Ihattaren.

In navolging van Voetbal International heeft ook La Gazzetta dello Sport melding gemaakt van een mogelijke transfer naar FC Utrecht. Volgens La Gazzetta gaat hij deze maand officieel uit Italië vertrekken en ligt een terugkeer naar Nederland in de lijn der verwachtingen.

Voetbal International wist eerder deze week te melden dat de naam van Ihattaren is gevallen bij FC Utrecht. Ook La Gazzetta richt de pijlen op FC Utrecht als nieuwe club voor de middenvelder. Ihattaren is in gesprek met zijn nieuwe zaakwaarnemer Ali Dursun en een terugkeer naar Nederland lijkt op voorhand de meest waarschijnlijke optie, schrijft La Gazzetta.


Facebook Comments Box