Home Nieuws Eran Zahavi zwijgt na rentree over toekomst bij PSV: ‘Geruchten zijn er...

Eran Zahavi zwijgt na rentree over toekomst bij PSV: ‘Geruchten zijn er altijd’

247
0

Eran Zahavi wil voorlopig niet ingaan op zijn toekomstplannen bij PSV.

Het contract van de spits loopt over enkele maanden af en Zahavi lijkt te dubben over zijn toekomst. Even zag het er naar uit dat Zahavi deze winter zijn spullen zou pakken en PSV zou verlaten maar daar kwam de spits van terug. Zahavi wil graag iets bereiken met PSV en dus gaat hij door. Maar voor hoelang is de vraag?

De spits maakte donderdag in het bekerduel met Telstar na 2,5 maand zijn rentree na een periode die fysiek én mentaal zwaar voor hem was. Zahavi revalideerde de afgelopen weken van een knieblessure, maar was ook onderwerp van gesprek omdat voor de tweede keer was ingebroken in zijn woning in Amsterdam. “Het gaat wel oké. Het belangrijkste is dat ik vandaag weer op het veld kon staan. Daar ben ik heel blij mee. Het was een belangrijke dag voor me”, aldus de 34-jarige Israëliër voor de camera van ESPN.

De spits wilde in gesprek met ESPN niet op ingaan op geruchten en zijn toekomst in Eindhoven. “Geruchten zullen er altijd zijn. Daar heb ik geen controle over, dat heb ik alleen over mezelf en de dingen die ik moet doen”, zei hij. “Het speculeren laat ik over aan de media.” Zahavi deed tegen Telstar de laatste 25 minuten mee en speelde zijn eerste wedstrijd sinds 7 november. Sindsdien moest hij acht duels van PSV aan zich voorbij laten gaan en dat merkte hij wel bij zijn rentree.

“In de eerste wedstrijd moet je altijd je ritme en de samenwerking met je teamgenoten hervinden”, vertelde hij. “Dat is niet makkelijk, maar ik ben blij dat ik terug ben.” PSV kwam op achterstand tegen Telstar, maar won met 2-1. Aanwinst Joey Veerman was met een doelpunt en een assist belangrijk voor PSV. Zahavi miste nog een enorme kans door voor leeg doel tegen de paal te koppen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here