Home Nieuws Eran Zahavi zet in op terugkeer naar Maccabi Tel Aviv

Eran Zahavi zet in op terugkeer naar Maccabi Tel Aviv

1721
0

In een openhartig interview met PSV TV zei Eran Zahavi deze week dat hij afgelopen transferwindow heeft overwogen om PSV te verlaten.

De interesse van Olympiakos was dusdanig serieus dat Zahavi het aanbod met zijn gezin heeft besproken en heeft overwogen naar Athene te vertrekken. Toch heeft de spits teveel eerzucht en prestatiedrang in zich op PSV te gaan verlaten en dus bleef hij in Eindhoven. Er bestaat ook nog een andere wens en dat is terugkeren naar de tegenstander van vanavond: Maccabi Tel Aviv.

De kans is reëel dat Zahavi na dit seizoen terugkeert naar zijn vaderland. Zijn aanstaande vertrek heeft echter niets te maken met het feit dat Roger Schmidt, de trainer die hem heeft gehaald, PSV verlaat. “Ik heb nooit voor een coach gespeeld, maar voor mezelf en voor het team”, zegt Zahavi in gesprek met De Telegraaf.

De Israëliër wil PSV kost wat kost verlaten met een prijs. Die prestatiedrang bezit hij als geen ander. “Als ik niet meer boos ben op mezelf als ik niet goed speel of niet scoor, dan stop ik met voetbal. Mijn vrienden verwachten dat ik tot mijn vijftigste zal doorgaan”, zegt de spits.

Donderdag speelt Zahavi tegen de club die voor hem als thuis voelt. Tegenover de Telegraaf zegt Zahavi te hopen op een terugkeer naar Maccabi Tel Aviv. “Ze zullen wel begrijpen dat ik als prof mijn werk moet doen, maar ik zal niet juichen als ik scoor. Daar ben ik de club te dankbaar voor. Die gaf me de gelegenheid uit te groeien tot een topspeler.”


Vorig artikel‘Marcel Brands is de beste aankoop in jaren’
Volgend artikelArgentijnse grootmacht River Plate doet Maxi Romero aanbieding, Romero verbleef in Argentinië

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in